Helm Cover

Met een gave helmcover zorgt u ervoor dat de kinderhelm een unieke uitstraling krijgt. Zo blijft de helm spannend en leuk om op te zetten voor uw kinderen. Een groot bijkomend voordeel is dat u uw kind sneller herkent op de piste. Kinderhelmen.com biedt covers van verschillende, kwalitatief hoogstaande merken, Zo zijn de helmcovers van Barts zijn universeel.

Helm Covers

Een helm cover zorgt ervoor dat uw kind het leuk vindt om zijn of haar helm op te zetten. Zo kunt u kiezen voor een stoere camouflageprint, maar ook voor lieflijk roze met witte stippen. Het ruime assortiment helmcovers van Kinderhelmen.com omvat voor ieder kind wat wils! Ook omvat het assortiment zonnekleppen, welke eenvoudig op de kinderhelm geplaatst kunnen worden om zo te voorkomen dat uw kindje last heeft van de zon tijdens het fietsen. Door op één van bovenstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie lezen over het product naar keuze.

Merken

Onze helm covers zijn van uitstekende merken. Zo biedt Barts hele creatieve speelse helmet covers aan. Opzoek naar een helm cover van een ander merk, bijvoorbeeld van Nutcase dan kun je daar naar zoeken via de filter aan de linkerzijde van onze web shop.