Type Product
Geschikt voor
Kleur
Merk
Serie
Minimale hoofdomtrek (cm)
Maximale hoofdomtrek (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Kinderhelmen

Het komt meermaals per jaar voor dat een kind op de spoedeisende hulp belandt door een fietsongeluk. In een kwart van deze gevallen treedt er hoofdletsel op na een dergelijk ongeval. Wanneer uw kind een fietshelm draagt wordt de kans op hoofdletsel met bijna de helft verminderd. Op wintersport wordt zelfs in 80 procent van de gevallen hoofd- en hersenletsel vermeden door het gebruik van een skihelm. Hierdoor is het van groot belang dat u een goed passende (ski)helm van hoge kwaliteit aanschaft voor uw kind.

Kinderhelm

Een goede helm is van groot belang. Wanneer uw kind de helm op de juiste manier draagt, kan hersenletsel in 45 tot 80 procent van de gevallen worden voorkomen, omdat de helm de impact van de klap opvangt. Tevens wordt de klap over een grotere oppervlakte verdeeld, waardoor de impact wordt verminderd. In veel landen zoals Italië en Polen, is het voor kinderen verplicht een helm te dragen tijdens het skiën of snowboarden. Wij hebben kinderhelmen voor zowel jongens als meisjes.

Kinder Skihelm

Voor de kids hebben wij een groot assortiment skihelmen. Naast dat een helm voor kinderen in veel skigebieden verplicht is, is het sowieso verstandig om uw kind te beschermen met een helm. Een skihelm kan ernstige ongelukkig voorkomen, bijvoorbeeld wanneer uw zoon of dochter valt. Daarbij is het wel belangrijk dat de helm goed past en lekker draagt. De helmen op deze site hebben een hoge kwaliteit en zijn afkomstig van bekende merken. Neem eens een kijkje!

Kinder Fietshelm

Een helm voor op de fiets zorgt voor maximale veiligheid! Voor jonge fietsers die nog niet zo veel ervaring hebben opgedaan op de fiets is extra bescherming zeer belangrijk. Een ongelukje zit in een klein hoekje en is met een helm eventueel te voorkomen. Abus heeft populaire kinderhelmen voor op de fiets. Dankzij de vrolijke kleuren zien de helmen er erg leuk uit en daarnaast bieden ze nog eens een goede bescherming ook! Opzoek naar een andere helm? Kijk eens rond in onze webshop en gebruik de filter aan de linker zijde om te vinden wat je zoekt!

Merken

Kinderhelmen zijn er van verschillende merken. Kinderhelmen.nl heeft een uitgebreid aanbod van de beste merken waaronder Bobike, een populair merk. Met name de Bobike One een lichtgewicht kwalitatieve kinderhelm. Naast Bobike hebben wij ook helmen van onder andere Polisport, Kiddimoto en Nutcase.