Kinderhelmen

advies skihelm

Het komt meermaals per jaar voor dat een kind op de spoedeisende hulp belandt door een fietsongeluk. In een kwart van deze gevallen treedt er hoofdletsel op na een dergelijk ongeval. Wanneer uw kind een helm draagt wordt de kans op hoofdletsel met bijna de helft verminderd. Op wintersport wordt zelfs in 80 procent van de gevallen hoofd- en hersenletsel vermeden door het gebruik van een helm. Hierdoor is het van groot belang dat u een goed passende (ski)helm van hoge kwaliteit aanschaft voor uw kind. Voor een ruim assortiment kinderhelmen bent u op Kinderhelmen.com aan het juiste adres!

1 - 80 van 190

 
Helm Kiddimoto Fire
SALE

Helm Kiddimoto Fire

€ 34,95

€ 32,95

Helm Kiddimoto Dunlop
SALE

Helm Kiddimoto Dunlop

€ 49,99

€ 34,99

Helm Kiddimoto Foggy
SALE

Helm Kiddimoto Foggy

€ 49,99

€ 42,95

Helm Kiddimoto Police
SALE

Helm Kiddimoto Police

€ 34,95

€ 32,95

Helm Kiddimoto Cherry
SALE

Helm Kiddimoto Cherry

€ 34,95

€ 32,95

Helm Kiddimoto Skullz
SALE

Helm Kiddimoto Skullz

€ 34,95

€ 32,95

Helm Kiddimoto Fossil
SALE

Helm Kiddimoto Fossil

€ 39,95

€ 36,95

Helm Bobike Go
SALE

Helm Bobike Go

€ 29,95

€ 24,95

Helm Bobike Pilot
SALE

Helm Bobike Pilot

€ 29,95

€ 24,95

Helm Bobike Go Mat
SALE

Helm Bobike Go Mat

€ 21,95

€ 18,95

1 - 80 van 190

Kinderhelm

Een goede helm is van groot belang. Wanneer uw kind de helm op de juiste manier draagt, kan hersenletsel in 45 tot 80 procent van de gevallen worden voorkomen, omdat de helm de impact van de klap opvangt. Tevens wordt de klap over een grotere oppervlakte verdeeld, waardoor de impact wordt verminderd. In veel landen zoals Italië en Polen, is het voor kinderen verplicht een helm te dragen tijdens het skiën of snowboarden.


Kinder skihelm

Voor de kids hebben wij een groot assortiment skihelmen. Naast dat een helm voor kinderen in veel skigebieden verplicht is, is het sowieso verstandig om uw kind te beschermen met een helm. Een skihelm kan ernstige ongelukkig voorkomen, bijvoorbeeld wanneer uw zoon of dochter valt. Daarbij is het wel belangrijk dat de helm goed past en lekker draagt. De helmen op deze site hebben een hoge kwaliteit en zijn afkomstig van bekende merken. Neem eens een kijkje!


Kinder fietshelm

Een helm voor op de fiets zorgt voor maximale veiligheid! Voor jonge fietsers die nog niet zo veel ervaring hebben opgedaan op de fiets is extra bescherming zeer belangrijk. Een ongelukje zit in een klein hoekje en is met een helm eventueel te voorkomen. Abus heeft populaire kinderhelmen voor op de fiets. Dankzij de vrolijke kleuren zien de helmen er erg leuk uit en daarnaast bieden ze nog eens een goede bescherming ook! Opzoek naar een andere helm? Kijk eens rond in onze webshop en gebruik de filter aan de linker zijde om te vinden wat je zoekt!


Kinder skibril

Om uw zoon of dochter zo veilig mogelijk de piste af te laten gaan hebben we ook een collectie kinderskibrillen samengesteld. Een goede skibril beschermt tegen felle zonnestralen, wind en sneeuw. Zo heeft uw kind voldoende zicht tijdens het skiën of snowboarden of tijdens het spelen in de zon. Klik op bovenstaande link om te zien welke skibrillen op deze site aanwezig zijn voor uw kinderen!


Merken

Kinderhelmen zijn er van verschillende merken. Kinderhelmen.nl heeft een uitgebreid aanbod van de beste merken waaronder Bobike, een populair merk. Met name de Bobike One een lichtgewicht kwalitatieve kinderhelm. Naast Bobike hebben wij ook helmen van onder andere Polisport, Kiddimoto en Nutcase.