Nutcase

alle kinderhelmen van Nutcase

De helmen van Nutcase zijn een ware hit in Amerika. De producten worden ontworpen door Michael Morrow, voormalig ontwerpen bij het toonaangevende Nike. De helmen zijn te gebruiken voor verschillende activiteiten zoals fietsen, skateboarden, skaten en tal van andere stoere buitenactiviteiten. De stoere prints maken de Nutcase helmen ontzettend populair bij kinderen. Uiteraard voldoen de helmen aan de strengste veiligheidsvoorschriften.

10 artikelen 1 - 10 van 10

Vorige1Volgende

Er komen geen producten overeen met de selectie.

10 artikelen 1 - 10 van 10

Vorige1Volgende

Nutcase Helmen

De helmen van Nutcase worden ontworpen door een voormalig ontwerper bij het alom bekende merk Nike. De helmen zijn hip en stoer, en verkrijgbaar voor peuters, kleuters en tieners. De helmen kunnen gebruikt worden om mee te fietsen of skaten: ze zijn veelzijdig in gebruik.


Nutcase Street

De Nutcase Street is geschikt voor kleuters en tieners, en kan zelfs door volwassenen worden gebruikt. De helmen hebben leuke, opvallende prints wat bijdraagt aan het plezier van het dragen van de helm. De helmen van Nutcase kunnen worden gedragen tijdens het fietsen, skeeleren en skaten.


Nutcase Supersolids

De Supersolid van Nutcase is een zeer lichte helm die beschikt over 9 ventilatiegaten, waardoor deze perfect geschikt is om intensief mee te bewegen. De helm is licht van gewicht en heeft hierdoor een hoog draagcomfort. De Supersolid is voorzien van een afneembare zonneklep.


Nutcase Fietshelm

Het uitgebreide Nutcase Fietshelmen assortiment van Kinderhelmen is van hoge kwaliteit. Aan de hand van de filters kunt u kiezen voor een bepaalde kleur of serie.