Geschikt voor
Kleur
Serie
Activiteit
Opties Fietshelm
Minimale hoofdomtrek (cm)
Maximale hoofdomtrek (cm)
Prijs
Levertijd

Nutcase

alle kinderhelmen van Nutcase

De helmen van Nutcase zijn een ware hit in Amerika. De producten worden ontworpen door Michael Morrow, voormalig ontwerpen bij het toonaangevende Nike. De helmen zijn te gebruiken voor verschillende activiteiten zoals fietsen, skateboarden, skaten en tal van andere stoere buitenactiviteiten. De stoere prints maken de Nutcase helmen ontzettend populair bij kinderen. Uiteraard voldoen de helmen aan de strengste veiligheidsvoorschriften.

Nutcase Helm

De helmen van Nutcase worden ontworpen door een voormalig ontwerper bij het alom bekende merk Nike. De helmen zijn hip en stoer, en verkrijgbaar voor peuters, kleuters en tieners. De helmen kunnen gebruikt worden om mee te fietsen of skaten: ze zijn veelzijdig in gebruik.

Nutcase Street

De Nutcase Street is geschikt voor kleuters en tieners, en kan zelfs door volwassenen worden gebruikt. De helmen hebben leuke, opvallende prints wat bijdraagt aan het plezier van het dragen van de helm. De helmen van Nutcase kunnen worden gedragen tijdens het fietsen, skeeleren en skaten.

Nutcase Little Nutty

De Nutcase Little Nutty is een veilige en comfortabele helm voor kinderen. De helmen uit deze serie worden gemaakt van hoogwaardige materialen welke uw kind perfecte bescherming zullen bieden tijdens het fietsen, skeeleren en steppen.

Nutcase kinderhelm

Het uitgebreide Nutcase kinderhelmen assortiment van Kinderhelmen.com is van hoge kwaliteit. Aan de hand van de filters kunt u kiezen voor een bepaalde kleur of serie.