Accessoires Kinderhelmen

Er zijn verschillende leuke accessoires voor helmen verkrijgbaar. Zo zijn er voor de helmen van Nutcase earpads, zonnekleppen en foam sets verkrijgbaar. Met deze accessoires kunt u de helm van uw kind eenvoudig optimaliseren. Tevens biedt Kinderhelmen.com een ruim assortiment helm covers van gerenommeerde merken, zodat een eenvoudige helm snel kan worden omgetoverd tot een feestelijk hoofddeksel. Kinderhelmen.com heeft ook een groot assortiment aan skibrillen voor kinderen.

Kinderhelm Accessoires

Kinderhelmen.com biedt een ruim assortiment accessoires voor de kinder- en babyhelmen die bij ons worden aangeboden. Denk hierbij aan een praktische zonneklep, warme earpads en hippe helm covers. Deze accessoires zijn voor alle maten helmen verkrijgbaar, zodat iedereen plezier kan hebben van bijvoorbeeld een stoere cover van Barts. Naast accessoires biedt kinderhelmen ook bijpassende skibrillen voor kinderen aan. Klik op één van bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie over een product.


Helm Covers

Op de site van kinderhelmen.com kunt u ook terecht wanneer u op zoek bent naar een helm cover om de helm van uw zoon of dochter er extra vrolijk uit te laten zien. De covers zijn beschikbaar in verschillende leuke kleuren en verschillende leuke modellen. Zo is er een vrolijke roze bunny cover beschikbaar of een stoere draken cover. Neem eens een kijkje!