Geschikt voor
Categorie glazen
Kleur
Lenskleur
Type lens
i
Merk
Serie
Spiegelende glazen
Over bril te dragen
Antislip montuur
Prijs
Levertijd
Korting

Skibril Kind

Skibril kind

Een skibril zorgt ervoor dat de ogen van uw kind worden beschermd tegen UV-straling, kou en wind tijdens het skiën of snowboarden. Indien u gedurende een zonnige periode op wintersport gaat, kunt u het best kiezen voor een bril met donkere glazen. Deze glazen filteren het zonlicht het best, zodat uw kind optimaal zicht heeft op de piste. Voor de beginnende wintersporter wordt aangeraden te beginnen met een bril met een cilindrische lens, omdat deze in een lagere prijsklasse vallen dan brillen met een sferische lens.

Kinder Skibril

Een goede skibril is van groot belang voor de bescherming van de ogen en voor een beter zicht. Een kinder skibril zorgt ervoor dat de ogen van uw kind beschermd zijn tegen zon, wind, ijs en sneeuw. Daarnaast biedt de juiste bril bescherming tegen de felle zon die in de sneeuw reflecteert. Een skibril dient goed te passen in combinatie met de skihelm van uw kind. Met behulp van de filters aan de linkerkant vindt u eenvoudig de juiste skibril voor uw kind! Voor meer informatie over skibrillen, klikt u op de banner bovenaan de pagina.Onze skibrillen zijn van kwalitatieve merken. Zo biedt Salomon kids een goede bescherming tegen het licht op de piste. Ook hebben we merken als Uvex, Smith en Alpina.

Categorie Glazen

Wil je weten welke categorie glazen je moet aanschaffen voor de skibrill van je zoon of dochter? De weersverwachting van het skigebied is hierbij van belang. Wij maken een onderscheidt van 4 categorieën, namelijk categorie 1 is voor bewolking, categorie 2 is voor gemiddeld zonlicht, categorie 3 is voor fel zonlicht en categorie 4 is voor zeer fel zonlicht. De categorieën geven dus aan hoeveel licht de glazen doorlaten.

Type Lens

Wil je weten welk type lens het beste is voor je kind? Er zijn twee soorten lenzen en het verschil is de bolling. Een cilindrische lens is goedkoop in de aanschaf, maar hiermee is het zien van oneffenheden in de sneeuw lastig. Een sferische lens creëert een breder gezichtsveld, beschermt tegen schitteringen in de sneeuw en geeft een realistischer beeld van de omgeving, maar is duurder in aanschaf.

Ski Zonnebril

De skibrillen van Kinderhelmen zijn van hoogwaardige kwaliteit en dienen elk hun eigen weertype. Door de filter aan de linkerkant te gebruiken kunt u kiezen voor een algemene skibril of een ski zonnebril. Kies de vermoedelijke weersomstandigheid en geniet van veiligheid voor uw kind.