Geschikt voor
Kleur
Merk
Voorzien van vizier
Serie
Constructie skihelm
i
MIPS
Uitneembare voering
Ventilatie
Minimale hoofdomtrek (cm)
Maximale hoofdomtrek (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Skihelm kind

Skihelm kind

Wintersport is de favoriete vakantie van veel gezinnen. Skiën en snowboarden is leuk, maar kunnen gevaarlijke sporten zijn. Het is daarom belangrijk dat u uw kind veilig de piste opstuurt, en een goede skihelm is hierbij van groot belang. De juiste skihelm is stevig, heeft een goede pasvorm en is gemaakt van isolerend materiaal. Kinderhelmen.com biedt een zeer uitgebreid assortiment skihelmen voor kinderen zodat uw kind veilig kan skiën of snowboarden. Klik op één van onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over het product.

Kinder Skihelm

Een goede helm is van groot belang. Wanneer uw kind de helm op de juiste manier draagt, kunnen ernstige ongelukken met bijvoorbeeld hersenletsel tot gevolg voorkomen. In 45 tot 80 procent van de gevallen worden ernstige ongelukken voorkomen, omdat de helm de impact van de klap opvangt. Tevens wordt de klap over een grotere oppervlakte verdeeld, waardoor de impact wordt verminderd. In veel landen zoals Italië en Polen, is het voor kinderen verplicht een helm te dragen tijdens het skiën of snowboarden. Op onze adviespagina leest u meer over of een helm verplicht is of niet.


Skihelm Jongens

We hebben een mooi assortiment skihelmen voor jongens beschikbaar. De helmen voor jongens zijn beschikbaar in verschillende maten en grote en zijn voorzien van verschillende handige snufjes. Zo hebben sommige helmen een aparte vizier bij de bril zitten. Ook ventilatie, oorbescherming en een uitneembare voering kunt u allemaal zelfs afstellen. Neem snel een kijkje!


Skihelm Meisjes

Speciaal voor de kleine dames hebben wij een collectie veilige en leuke skihelmen in de aanbieding. De helmen zorgen voor een stevige veiligheid en zitten daarnaast ook nog eens bijzonder comfortabel. Sommige helmen hebben een in-mold constructie of juist een hardshell constructie. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze pagina speciaal voor meisjes skihelmen.

Merken

Skihelmen voor kinderen zijn er van verschillende merken. Kinderhelmen.com heeft een breed assortiment van de beste skihelmen van onder andere Barts, Bluetribe, Egg, POC, Uvex, Sinner, Alpina, Salomon en Giro. Dit zijn populaire merken die die er voor zorgen dat de helmen naast stoer ook kwalitatief erg sterk zijn! Opzoek naar een specifiek merk? Kijk eens in de filter aan de linkerzijde.