Skihelm kind

advies skihelm

Wintersport is de favoriete vakantie van veel gezinnen. Skiën en snowboarden is leuk, maar kunnen gevaarlijke sporten zijn. Het is daarom belangrijk dat u uw kind veilig de piste opstuurt, en een goede skihelm is hierbij van groot belang. De juiste skihelm is stevig, heeft een goede pasvorm en is gemaakt van isolerend materiaal. Kinderhelmen.com biedt een zeer uitgebreid assortiment skihelmen voor kinderen zodat uw kind veilig kan skiën of snowboarden. Klik op één van onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over het product.

1 - 80 van 110

 

1 - 80 van 110

Kinder skihelm

Een goede helm is van groot belang. Wanneer uw kind de helm op de juiste manier draagt, kan hersenletsel in 45 tot 80 procent van de gevallen worden voorkomen, omdat de helm de impact van de klap opvangt. Tevens wordt de klap over een grotere oppervlakte verdeeld, waardoor de impact wordt verminderd. In veel landen zoals Italië en Polen, is het voor kinderen verplicht een helm te dragen tijdens het skiën of snowboarden. Op onze adviespagina leest u meer over of een helm verplicht is of niet.


Merken

Skihelmen voor kinderen zijn er van verschillende merken. Kinderhelmen.com heeft een breed assortiment van de beste skihelmen van onder andere Uvex, een populair merk. De helmen zijn modieus en kwalitatief erg sterk! Opzoek naar een specifiek merk? Kijk eens in de filter aan de linkerzijde.