Babyhelm

Nieuw bij Kinderhelmen.com: de helm voor baby´s en peuters. Deze helmen zijn er echt voor de allerkleinsten. Ook voor deze kleine hoofdjes is het belangrijk dat de juiste maat helm wordt gekozen. omdat het hoofdje van uw baby of peuter erg kwetsbaar is. Een fietshelm wordt dus niet alleen gedragen wanneer een kind zelf gaat fietsen, maar wordt ook gebruikt wanneer uw baby of peuter bij u achter- of voorop de fiets zit. Om te bepalen welke maat helm uw kindje nodig heeft, kunt u kijken op onze adviespagina.

Fietshelm Baby

Bovenstaande fietshelmen zijn speciaal geschikt voor baby's. In Nederland is het zeer gebruikelijk om uw baby op de fiets mee te nemen. Helaas gebeuren er in het Nederlandse verkeer echter ook ontzettend veel ongelukken met fietsers. Om uw baby goed te beschermen raadt Kinderhelmen.com u aan uw kind een fietshelm te laten dragen. Hierdoor wordt de impact van de klap bij een val beter verdeeld, en is zodoende de kans op letsel kleiner.

Baby Helm

De veiligheid die een helm biedt staat voorop, maar het is ook prettig om verdere kenmerken van een helm te selecteren. Aan de hand van onze filters kunt u kiezen voor een specifieke kleur of specifiek merk voor uw baby helm.