Nutcase-street

Nutcase-street

Nutcase Street is in vele stoere designs verkrijgbaar en geschikt voor kleuters tot tieners (en volwassenen). Deze Nutcase Street (GEN3) helmen zijn leverbaar in de maten: S = 52-56cm en M = 56-60 cm.

Kinderhelmen.com is officieel dealer van Nutcase Helmen. De Nutcase helmen zijn een hit in Amerika en komen nu overwaaien naar Europa. Ze zijn ontwikkeld door een ex-design directeur bij Nike, Michael Morrow. Te gebruiken als fietshelm, skatehelm, boardhelm, maar uiteraard ook te gebruiken bij alle andere stoere activiteiten. Een stoerdere helm voor uw kind is er momenteel niet te verkrijgen!
 

Nutcase Street

De Nutcase Street is een stoere, veilige helm die door kleuters en tieners gedragen kan worden. Ook volwassenen kunnen gebruik maken van deze helm. De helmen vallen in GEN3 en zijn beschikbaar in de maten small en medium. Door de leuke prints van de helmen zal uw kind plezier beleven aan het dragen van de helm. De helmen van Nutcase bieden voldoende veiligheid tijdens het skeeleren, skaten en fietsen. Naast de Nutcase Street is de Nutcase Supersolids ook een goede optie voor uw kind.